External

As of April 18, 2022 October 1, 2022 (Saturday) Young Leaders Network 12:00-12:50 (Invitation only) Dialogue between Young Leaders and Nobel Laureates 12:50-15:30 Registration [The Prince Kyoto Takaragaike] (Invitation only) 10:00-18:30 (for all STS forum participants) 13:30-17:50 Regional Action on Climate Change (RACC14) 11th Global Summit of Research Institute Leaders 12:30-15:30 (Invitation only) 14:00-16:40 **Kyoto Symposium** 18:00-20:00 **Networking Plaza** 15:30-17:30 **Board Meeting** October 2, 2022 (Sunday) Doors open and Registration starts at the Kyoto International Conference Center (ICC Kyoto) Opening Plenary Session 100: Opening Session: World in 2022 -- What do we need from S&T? [Main Hall] 100 10:00-11:00 [Speakers] 60 min. 101 Plenary Session 101: Path to Sustainability [Main Hall] 11:00-12:00 [Speakers] 60 min. 12:00-14:40 12:00-13:30 12:00-13:30 12:00-13:30 12:00-13:40 **University Presidents' CEO Lunch Meeting CTO Meeting** Lunch and Networking Time Meeting (Invitation only) (Invitation only) 100 min. (Invitation only) **S&T Ministers' Lunch** Plenary Session 102: Conversation with XXXX [Main Hall] 102 [Chair] **S&T Ministers' Roundtable** 13:40-14:40 (Invitation only) [Speakers] 60 min. 14:40-15:10 **Coffee Break** 103 Energy **Climate Change Earth and Commons Life Sciences** Innovative Engineering Cooperation in S&T **S&T Education Digital Society** 15:10-17:10 **Action for Net-Zero Adaptation to Climate** Agriculture, Food and Water Preparing for the Next Revolutionary Materials and Science and Technology as a Inclusion and Diversity in Big Data (Opportunities and **Emissions** Change Security **Pandemic** Devices **Driver for Development STEAM Education** Risks) 120 min. 17:10-17:40 Networking Time Plenary Session 104A: Breaking Silos in Research: How can Inter-disciplinary Research be Effectively Conducted? 104 Plenary Session 104B: Groundbreaking Technologies [Room A] [Main Hall] [Chair] [Chair] 17:40-18:40 [Speakers] [Speakers] 60 min. 105 Cocktails and Official Dinner [Event Hall] Cocktail, Official Dinner 18:40-21:00 140 min.

STS forum 2022 - 19th Annual Meeting Program, October 2-4, 2022

External As of April 18, 2022

AS OF APITE 16, A	October 3, 2022 (Monday)										
7:30	Doors open and Registrat	oors open and Registration starts at the Kyoto International Conference Center (ICC Kyoto)							General Meeting		
200	Doors open and Registration starts at the Kyoto International Conference Center (ICC Kyoto) Plenary Session 200: Analysis and Synthesis in Science The Human Body and Mind [Main Hall]										
	[Chair]	Chair]									
09:00-10:10)	[Speakers]									
	[Speakers]										
70 min.											
	Coffee Breek										
10:10-10:40		Coffee Break									
201	Energy	Climate Change	Earth and Commons	Life Sciences	Innovative	Engineering	Cooperation in S&T	S&T Education	Digital Society		
10:40-12:40	Transitional Path toward	Financing the Sustainable	Biodiversity as Ecosystem Services	Future of DNA- & RNA- based Technologies	Quantum Science and		Collaboration among	!			
400	Renewable Energy	Economy				ologies	Academia, Industry and	Science Literacy for All	Pandemic of Ransomware		
120 min.							Government	10 10 11 10	10.10.11.10	10.10.11.10	
							12:40-14:10	12:40-14:10	12:40-14:10	12:40-14:10	
12:40-14:10	Lunch and Networking Time							Academy of Science	Academy of Engineering	Heads of Private	
00	Lunch and Networking Time Presidents' Meeting						Presidents' Meeting	Presidents' Meeting	Foundations Meeting		
90 min .		(Invitation only)							(Invitation only)	(Invitation only)	
200	_							20			
202	Energy	Climate Change	Earth and Commons	Life Sciences	innovative	Engineering	Cooperation in S&T	S&T Education	Digital Society		
14:10-16:10	State of the Arts Energy	Negative Carbon	Protecting Ocean	Preserving Health in the	Autonomo	us Robotics	Fostering New Generations	New Systems of Learning	Information Authenticity		
120 min.	related Technologies	Technologies	Environment	21st Century	Autonomo	us Robotics	of Scientists	New Systems of Learning	and Governance		
16:10-16:40	Coffee Break										
		Plenary Session 203A: Basic Science, Innovation and Policy [Main Hall] Plenary Session 203B: Lights and Shadows of Al [Room XX]									
203	[Chair]	sic Science, innovation and	Policy [Main Hall]	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·				WS Of AI [ROOM XX]			
16:40-17:50						[Chair]					
10.40-17.00	[Speakers]										
70 min.	-										
17:50-	Move to the venue										
204	Special Buffet Dinner at TBD (shuttle bus provided from ICC Kyoto to site)										
18:00-20:00											
								20:30-22:00	Council Meeting		
	October 4, 2022 (Tuesday)										
8:00		Doors open and Registration starts at the Kyoto International Conference Center (ICC Kyoto)									
300	Plenary Session 300: Key Messages from Concurrent Sessions [Main Hall]										
	[Chair] [Innovative Engineering]										
	[Speakers]	[Sneakers]									
	[Cooperation in S&T]										
	[Energy]						-				
9:00-11:00		[S&T Education]									
9.00-11.00	[Climate Change]	[Climate Change]									
120 min.	[communication of the communication of the communic	[Digital Society]									
	[Earth and Commons]										
	[Report by the Young Leaders]										
	[Life Sciences]										
11:00-11:40	Coffee Break										
301		Closing Plenary Session 301: Science and Technology for the Future of Humankind [Main Hall]									
11:40-12:30	[Chair]										
11:40-12:30	[Speakers]										
50 min.											
302	Farewell Buffet Lunch				<u></u>						
12:30-13:30)										
<u>-</u>		-	-	<u> </u>			<u> </u>				